Professionel brolægning og Brolægger i Roskilde og omegn

Ønsker du hjælp til din brolægning? Jeg er professionel brolægger, og jeg vil gerne hjælpe dig med brolægning i Roskilde, Lyngby eller hele Nordsjælland. Jeg har stor erfaring med anlægning af div. former for belægning – stier, terrasse, indkørsel, støttemur, m.m.

Brolægningen udføres efter gældende regler og normer for anlægsarbejde, hvilket blandt andet betyder korrekt komprimeret bund, evt. afdræning, korrekt fald så der undgås lunker med vand, pæn og jævn belægning. Jeg kommer gerne med råd og vejledning til materialevalg og udformning. Jeg arbejder både med “traditionelle” sten/fliser samt div. specialprodukter som for eksempel klinker, sandsten, brosten med mere.

Hvis du har brug for det, så kan jeg også være behjælpelig med fliserens og anden ejendomsservice.

Få et uforpligtende tilbud på brolægning fra en erfaren brolægger

​Hvis du interesseret i at høre mere om, hvad jeg som brolægger vil kunne tilbyde dig? Uanset hvilken type opgave, du har brug for hjælp til inden for brolægning, vil jeg med garanti kunne være behjælpelig.

Lad os få en snak om hvad I godt kunne tænke jer, så finder vi en løsning som I syntes om. Vi renser også gerne jeres fliser – læs mere om fliserens her.

​Kontakt os​ i dag på telefon 25 15 98 61 eller på e-mail svipp@mail.dk for et uforpligtende tilbud​ på brolægning.​

Få et uforpligtende tilbud

Jeg er altid klar til at hjælpe dig og give et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vores kontaktoplysninger herunder

houzz-ikon   fb-ikon

Vill Plesner Petersen

Kildeskåret 7

4050 Skibby

CVR: 26005949

Kontakt os

Telefon: 25 15 98 61

E-mail: svipp@mail.dk