​Flisebelægning der holder

Har du brug for professionel hjælp til dit flisearbejde?

Kunne du tænke dig at få anlagt en ny indkørsel med en solid flisebelægning, eller er det en terrasse med fliser, som du drømmer om? Uanset hvilken form for flisearbejde du har behov for, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg har mange års erfaring som anlægsgartner, og jeg har dermed også stor erfaring med lægning af fliser. Jeg tilbyder en solid og holdbar flisebelægning for private husejere i mit eget lokalområde omkring Skibby samt i Frederikssund, Holbæk, Roskilde og omegn. 

Få et uforpligtende tilbud

Jeg er altid klar til at hjælpe dig og give et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du lade mig stå for din nye flisebelægning

Der er flere grunde til, at du med fordel kan vælge at lade mig og mit firma varetage din opgave i forbindelse med belægningsarbejde. Jeg tilbyder blandt andet:

  • En flisebelægning i høj kvalitet
  • En god dialog undervejs
  • Overholdelse af de indgåede aftaler
  • Belægning af enhver størrelse
  • En fast pris aftalt på forhånd – hos mig får du ingen ekstraregninger.

Jeg har et stort fokus på, at du er tryg under hele forløbet. Du kan regne med mig. Det gælder både i forhold til det færdige resultat, de aftalte deadlines og den aftalte pris. Samtidig lægger jeg stor vægt på at have et godt forhold til mine kunder, og derfor sørger jeg også for at holde en god dialog med dig undervejs.​

Jeg kan varetage både store og små belægningsopgaver

Jeg kan hjælpe dig med din nye flisebelægning uanset størrelsen på din opgave. Hvis din opgave kræver mere arbejdskraft, end jeg selv kan levere, så har jeg nogle fagligt dygtige kollegaer, som jeg kan hente ind til projektet. Derudover har jeg en effektiv maskinpark til rådighed, hvilket betyder, at du altid er sikret et holdbart og flot resultat.

Kontakt mig og indhent et uforpligtende tilbud på din belægning

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din kommende flisebelægning. 

Jeg tilbyder skræddersyede priser og kommer derfor gerne forbi til en besigtigelse af din opgave og en snak med dig omkring dine ønsker og behov. Herefter beregner jeg en fast pris på opgaven. 

Find vores kontaktoplysninger herunder

houzz-ikon   fb-ikon

Vill Plesner Petersen

Kildeskåret 7

4050 Skibby

CVR: 26005949

Kontakt os

Telefon: 25 15 98 61

E-mail: svipp@mail.dk