Haveservice der dækker ethvert behov

Har du brug for professionel havehjælp?

At passe og vedligeholde en have kan være tidskrævende, og det kræver samtidig, at man har kendskab til alle de teknikker og metoder, man skal bruge forskellige steder i haven. Hækken skal klippes, græsset skal slås, og blomsterbedene skal luges for ukrudt. Busken skal beskæres, så den ikke vokser sig for stor, og det kan være, at du har et træ, der skal fældes.

Når det kommer til haveservice og havearbejde, så er det vigtigt at vælge en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring inden for sit felt.

Jeg er anlægsgartner, og jeg tilbyder alle former for haveservice for private husejere. Jeg holder selv til i Skibby, hvorfra jeg blandt andet kører ud til opgaver i Holbæk, Roskilde, Frederikssund og flere andre nærliggende byer. 

Få et uforpligtende tilbud

Jeg er altid klar til at hjælpe dig og give et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad dækker min haveservice over?

Jeg tilbyder alle former for haveservice, herunder blandt andet:

  • Nyanlægning af have
  • Renovering af have
  • Flisebelægning
  • Rensning af fliser
  • Træfældning
  • Beskæring
  • Græsslåning
  • Løbende pasning og vedligeholdelse
  • Sommerhusservice.

Hvis du påtænker at få anlagt en helt ny have, så få en havearkitekt til at hjælpe dig med udformningen af haven samt plantevalget, så klarer jeg resten.

Har du brug for professionel hjælp til den løbende vedligeholdelse af haven, så kommer jeg gerne og hjælper. Det gælder både, hvis det kun kræver et enkelt besøg, og hvis du ønsker at indgå en fast aftale omkring haveservice i løbet af hele året. I haven er der noget, der skal gøres under alle årstiderne.​

Hvad koster havearbejde?

Der kan være stor forskel på, hvor meget det koster at få udført havearbejde af en professionel havemand. Jeg tilbyder altid skræddersyede priser, som tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov.

Derfor afhænger din pris også af, hvilken opgave jeg skal hjælpe dig med, og om du kun har brug for min hjælp en enkelt gang, eller om du ønsker en fast aftale omkring haveservice. Jeg tilbyder dog altid en pris, som du kan regne med. Der vil derfor ikke dukke nogen ekstra regninger op.

Kontakt mig og indhent et tilbud på service af have

Kontakt mig og indhent et tilbud på haveservice eller hør mere om mine ydelser og services.​

Find vores kontaktoplysninger herunder

houzz-ikon   fb-ikon

Vill Plesner Petersen

Kildeskåret 7

4050 Skibby

CVR: 26005949

Kontakt os

Telefon: 25 15 98 61

E-mail: svipp@mail.dk