Gravearbejde og jordarbejde​

Jeg udfører professionelt gravearbejde for private husejere

Er det blevet tid til at få anlagt en helt ny have, en ny indkørsel eller måske en ny terrasse? Har du brug for professionel hjælp til nedgravning af trampolin, etablering af et blomsterbed eller en anden form for gravearbejde? Så kan jeg hjælpe dig.

Jeg er anlægsgartner, og jeg har både erfaringen, kompetencerne og ikke mindst udstyret til at udføre professionelt gravearbejde for private husejere. Fra min egen adresse i Skibby kører jeg blandt andet ud til opgaver for kunder i lokalområdet, Roskilde, Holbæk og Frederikssund. Har du brug for hjælp til dit jordarbejde et andet sted i nærheden, kan jeg sikkert også hjælpe dig.

Mine kompetencer inden for jordarbejde

Jord- og gravearbejde er opgaver, som enten kan udføres som et særskilt projekt eller i forbindelse med andre opgaver. Det kan for eksempel være i forbindelse med:

  • Anlægning af have
  • Renovering af have
  • Anlægning af indkørsel
  • Anlægning af terrasse
  • Belægningsarbejde.

Jeg kan både udføre det relevante gravearbejde i forbindelse med ovenstående opgaver, ligesom jeg også kan udføre den resterende del af arbejdet. Jeg har en effektiv maskinpark, og er der behov for det grundet opgavens størrelse, så har jeg også mulighed for at hente dygtige fagfolk ind til projektet.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg er altid klar til at hjælpe dig og give et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

5 gode grunde til at lade mig varetage dit projekt

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør lade mig og mit firma varetage dit projekt. Jeg ønsker dog især at fremhæve følgende 5 konkrete fordele:

  1. Jeg sætter en stor ære i altid at overholde mine aftaler
  2. Jeg udfører arbejde i høj kvalitet
  3. Jeg sikrer dig en tæt dialog løbende
  4. Jeg aftaler en pris med dig på forhånd, og der vil således ikke komme nogen ekstraregninger
  5. Jeg kan varetage både store som små opgaver​

Hvad koster gravearbejde?

Jeg tilbyder skræddersyede priser på gravearbejde, som blandt andet afhænger af din opgaves størrelse og karakter samt dine ønsker og behov. Du er derfor velkommen til at kontakte mig for at indhente et uforpligtende tilbud med en fast pris på dit gravearbejde.

Find vores kontaktoplysninger herunder

houzz-ikon   fb-ikon

Vill Plesner Petersen

Kildeskåret 7

4050 Skibby

CVR: 26005949

Kontakt os

Telefon: 25 15 98 61

E-mail: svipp@mail.dk