Anlægsgartner nær Lyngby, Herlev og Roskilde

Med mange års erfaring som anlægsgartner tilbyder jeg mange former for anlægsarbejde samt belægning, herunder belægning af terrasser, fortove, indgangspartier, havegange og andre udendørs arealer nær Roskilde, Lyngby og Herlev. Jeg løser også opgaver som brolægger, og har blandt andet løst mange forskellige belægningsopgaver og har års erfaring med naturstenbelægning og grusbelægning.

Anlægsarbejde for boligselskaber

Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. Man kan for eksempel minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Jeg vurderer inden hver belægning underlaget og afvandingsforhold, så flisebelægningen ikke samler vand. På den måde kan man minimere omkostninger til vedligeholdelse i boligforeningen, så du fremover kan bruge pengene på sjovere ting.

Få uforpligtende tilbud på anlægsgartner

Mangler du en professionel anlægsgartner i Roskilde, Lyngby, Herlev eller Nordsjælland? Med Svipp får du en partner, som udfører arbejdet til en ordentlig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ring på telefon 25 15 98 61 eller skriv til mig på svipp@mail.dk for at høre nærmere. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte kontaktformularen, og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at hjælpe dig og give et uforpligtende tilbud.