Ejendoms- og viceværtservice nær Roskilde

Vill Plesner Petersen sikrer, at viceværtservice af din boligejendom så den opleves attraktiv, vedligeholdt og velfungerende, samt at den fremstår præsentabel til enhver tid.

Vi sørger derfor for udendørs såvel som indendørs pleje – hvilket betyder, at vi sørger for alle services, der er med til at holde din ejendom i drift.

Vores viceværtservice

En ejendom har mange facetter, som skal vedligeholdes, og det kan vi hjælpe dig med. Især udendørsarealer kræver regelmæssig pleje, og det er tidskrævende arbejde. Vill Plesner Petersen har specialiseret sig indenfor denne type ejendoms- og viceværtservice, så din tid kan bruges andetsteds og mere effektivt.

Vi udfører dagligt denne type opgaver for virksomheder, boligforeninger og private i hele Nordsjælland – alt fra varmeaflæsning, småreparationer og rengøring til større opgaver såsom beplantning og vedligehold af ejendommens grønne arealer. Vores løsninger bliver tilpasset netop din ejendoms behov, og du kan yderligere tilvælge services såsom ind- og fraflytningssyn.

Hos Vill Plesner Petersen har vi stor forståelse for, at der ikke findes to ejendomme, der er ens, og at der er forskellige behov ved hver enkelt ejendom.

Læs mere om os her

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at hjælpe dig og give et uforpligtende tilbud.