Ejendoms- og viceværtservice i Nordsjælland

Vill Plesner Petersen sikrer, at din boligejendom opleves attraktiv, vedligeholdt og velfungerende, samt at den fremstår præsentabel til enhver tid.

Vi sørger derfor for udendørs såvel som indendørs pleje – hvilket betyder, at vi sørger for alle services, der er med til at holde din ejendom i drift.

Vores hjælp

En ejendom har mange facetter, som skal vedligeholdes, og det kan vi hjælpe dig med. Især udendørsarealer kræver regelmæssig pleje, og det er tidskrævende arbejde. Vill Plesner Petersen har specialiseret sig indenfor denne type ejendoms- og viceværtsopgaver, så din tid kan bruges andetsteds og mere effektivt.

Vi udfører dagligt denne type opgaver for virksomheder, boligforeninger og private i hele Nordsjælland – alt fra varmeaflæsning, småreparationer og rengøring til større opgaver såsom beplantning og vedligehold af ejendommens grønne arealer. Vores løsninger bliver tilpasset netop din ejendoms behov, og du kan yderligere tilvælge services såsom ind- og fraflytningssyn.

Hos Vill Plesner Petersen har vi stor forståelse for, at der ikke findes to ejendomme, der er ens, og at der er forskellige behov ved hver enkelt ejendom.

[contact-form-7 id=”4″]